Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

A radiátor csere, illetve a karbantartás izgalmasabb feladat, mint elsőre gondolnánk.A modernebb fűtési berendezésekhez leggyakrabban acéllemez lapradiátort szerelnek fel, a fürdőszobákban pedig törölközőszárítós radiátor ideális

A radiátorok mérete (szélesség, magasság, vastagság) mindig attól függ, hogy mekkora a fűtendő szobánk hőigénye. A kielégítő és egyenletes teljesítmény záloga az évenkénti radiátor karbantartás. Régebben előszeretettel alkalmazták a tagos acéllemez radiátort vagy öntöttvas radiátort, illetve az alumínium radiátort is. Érdekes megfigyelés, hogy a múlt berendezései visszaköszönnek manapság is.

Belsőépítészetileg reneszánszát éli ismét az öntöttvas radiátor, a régi „tagos” radiátor, viszont ezek a készülékek már korszerű gyártástechnikával és dizájn elemekkel kerülnek forgalomba.

A radiátor helye optimális esetben a falon az ablak alatt van, mert így érhető el, hogy helyiségünk hőmérséklete valóban kellemes lehessen.

Radiátor csere, radiátor karbantartás

Nem csak radiátor csere, radiátor karbantartás és fűtőberendezés megtervezése, kivitelezése esetén számíthat ránk! Konvektor, központi fűtés vagy akár a különböző kazánok (például gázüzemű kazán, illetve modern gázkazán) előforduló hibáinak elhárításában is készséggel állunk rendelkezésére.

Fűtésszerelő gyorsszerviz