Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

A rosszul megválasztott méret miatti központi fűtés szerelés, radiátor csere alkalmával, -mint oly sok más esetben is- a megelőzés a legjobb megoldás.

Ugyanis nem megfelelő méretű radiátor választásakor szemben találhatjuk magunkat egyrészt azzal,hogy vagy túl meleg van a szobában vagy túl hideg, illetve ebből adódóan akár radiátor csere vagy központi fűtés szerelés, a fűtési rendszer újragondolása is indokolt lehet. Ha pedig rossz helyre szereltetjük be, az egyenetlen hőmérséklet következtében szintén radiátor csere a folyamat vége, mert másik helyre kell áthelyezni, ellenkező esetben igen sokat feleslegesen fűtünk. Ezért is fontos szót ejtenünk a méretekről. A fűtési rendszer tervezésekor szükséges eldöntenünk radiátoraink méretét is, hiszen összefügg rendszerünkben minden egymással és csak akkor várhatunk hatékony működést, ha ezek összhangban vannak. Épületgépész szakszerű módon képes meghatározni, hogy melyik helyiségbe mekkora radiátorra van szükség. Ehhez szükségünk van pl. a fűtendő helyiség légköbméterének, a nyílászárók szigetelésének pontos meghatározására. Radiátor csere vagy rosszul megválasztott radiátor miatt  történő központi fűtés szerelés esetén a megfelelő méretek eldöntésekor ja legjobban akkor járunk, ha a konkrét számadatokat vesszük figyelembe, hiszen ezek később jelentősen és folyamatosan befolyásolják a fűtés költségeit.

Központi fűtés szerelés, radiátor csere

Készséggel állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére radiátor csere és javítás esetén, vagy akár konvektor, központi fűtés szerelés, illetve a különböző kazánok (például gázüzemű, modern gázkazán) előforduló hibáinak elhárításában is hatékony és gyors segítséget nyújtunk.

Fűtésszerelő gyorsszervizünk