Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

Konvektor szerelés otthon? Tudjuk, hogy kecsegtető lehet otthon megszerelni a konvektort, de kérem, gondolja meg! Jelentős anyagi kár keletkezhet-de ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerettei és a saját életét teszi ki veszélynek!

A biztonsága többet ér, mint az a 4-5000 forint, amennyibe egy szakember munkája kerül, ebben biztosan egyetértünk.

Fűtésszerelő szakemberként időnként megdöbbentő történeteket hallunk, melyek arról szólnak, hogy bizony balul üthet ki a házi vagy olcsó szerelő által kivitelezett konvektor szerelés. 

Összeszedtem a leggyakoribbakat, Önnek is hasznára lehet, mielőtt a konvektor szerelés nem éppen egyszerű kivitelezésébe belefogna!

konvektor-szereles

Elég lehet, ha rosszul illeszti össze a csövet, vagy lazábban szorít meg egy csavart, netán nem szigeteli le megfelelően, ahol pedig nagyon precízen kellene .. a gáz nagyon alattomos tud lenni.  Nem beszélve a pincében lévő gázkazánról! Itt még a gázszagot sem érzékeljük, ami figyelmeztethetne, hiszen fenn vagyunk a lakásban! Hamar megvan a baj. ne kockáztasson, nem éri meg!

Fűtésszerelő munkatársunk Budapest területén elérhető áron, biztonságosan karbantartja, beszereli,  javítja gázkészülékeit. Radiátor csere, légtelenítés, fűtőrendszer vízkőmentesítés, konvektor szerelés, gáztűzhely, cirkó javítása esetén gyorsan, kedvező áron, biztonságosan elvégezzük a munkát.

Évente egyszer, még a fűtési szezon előtt érdemes fűtésszerelő szakemberrel átnézetni a rendszert, a radiátort, konvektort, kazánt. Ha szükséges, ilyenkor jobb elvégezni a megfelelő cseréket isÍgy megelőzhetjük a meglepetéseket.

Ha fűtésszerelő szakemberre van szüksége, hívjon minket bizalommal:

Konvektor szerelés Gyorsszerviz