Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

Csőrepedés, csőtörés gyanújakor kitörhet belőlünk néhány kétségbeejtő kérdés…

Ázik a fal, de nem tudjuk, honnan jön a víz? Hirtelen megugrott a vízfogyasztásunk, vajon mitől lehetséges ez? Pörög a vízóra, de sehol sem látjuk, hogy csőtörés lenne? Fűtésrendszerünkön folyamatos nyomáscsökkenést észlelünk, vizesednek a falak és a gázkészülék nem működik megfelelően?

Tudjuk, hogy valahol a falban csőtörés van, mégsem szeretnénk körbeásni a házat, illetve szétverni az egész lakást?

Csőtörés, csőrepedés esetén vezetékek javítása korszerű technikával: mit is jelent ez? Méressük be a csőtörés helyét műszeres technikával. Tudta, hogy ez már lehetséges bontás nélkül? A csőrepedés, csőtörés bevizsgálását ma már a szakemberek sokféle technikával, néhol meglepően modern eszközökkel képesek elvégezni, ilyen például a kamerás csatornavizsgálat, amellyel nagy örömünkre bontás nélkül bevizsgálható az egész csatornarendszerünk is.

További jó hír számunkra, hogy nem csak a bevizsgálás, de a csőrepedés, csőtörés javítása is megoldható falbontás mentesen. Ezzel a megoldással jelentős anyagi tehertől és hatalmas rendetlenségtől kímélhetjük meg magunkat :) Ráadásul sokkal rövidebb ideig is tart! Ennek kivitelezéséhez találták ki az egyik legújabb technológiával létrehozott, BCG nevű folyékony tömítőanyagot. A csőrepedés, csőtörés javítás ezzel a nagyszerű találmánnyal sok szempontból megkönnyíti a dolgunkat. Szakembereink csőtőrés, csőrepedés esetén rövid időn belül, tisztán és hatékonyan oldják meg problémáját.

csőtörés elhárítás

Bárhol, ahol víz folyik és probléma léphet fel, készséggel segítünk!

Hívja Vízszerelő munkatársunkat!