Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

A csőrepedés a csőtörés előszobájának tekinthető. A csőtörésnek markáns előjelei vannak, ezért nehéz nem észre venni.

Gondolunk itt például arra, amikor éjszaka vízcsobogásra kelünk fel vagy amikor haza érkezünk, hangulatos sétát tehetünk a padlón folyó vízben. A csőrepedés viszont sokkal alattomosabb ennél, kevésbé látványos folyamat eredménye. Ha a falon folt jelenik meg, vagy elválik a tapéta, a festék a falról, penészesedik a fal, mindenképpen gyanakodjunk és nézessük meg szakemberrel. A csőrepedés jele lehet az is, amikor csöpög a csap, hol picit, hol jobban, de mindenképp idegesítően. Ez olyan probléma, amit sokszor elviselünk akár a fürdőszobánkban, akár a konyhánkban. Sajnos ezáltal viszont jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg vizet veszítünk. Ráadásul teljesen feleslegesen fizetünk ki magasabb összeget a vízszámlára. Óránként mindössze pár csepp víz havonta sok liter vizet jelent, ami éves viszonylatban jelentős kiadással terheli meg a rezsiszámlánkat.

Minden olyan jel, amiből a csőtörés gyanújára gondolhatunk, igaz a csőrepedésre is. Lehet, hogy enyhébb mértékben jelentkezik, de akkor is fontos odafigyelnünk rá. Ilyen jelek lehetnek például a folyamatos csatornabűz, a normálisnál magasabb vízszámla, illetve az alacsony víznyomás. A csőtörés megelőzése jelentős anyagi károk kiküszöbölését eredményezi, ne várjon,cselekedjen minél előbb!

csotores

 

Bárhol, ahol víz folyik és probléma léphet fel, készséggel segítünk! Lehet szó eldugult mosogatóról, wc dugulásról, wc tartály cseréjéről, csaptelep felszereléséről vagy bármi másról, ami a vizesblokk területén létezhet.

Vízszerelés-Duguláselhárítás Gyorsszerviz