Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

A vízszerelő mester munkája rendkívül szerteágazó, sokféle területen kell egyidejűleg szakmailag képzettnek lennie.Mindenhez értenie kell, ami a vízvezeték vagy a vizesblokk körül előfordulhat.

Akár teljes körű vízhálózat kiépítése, csatorna bekötésvízóra csere, vízszűrő beszerelés, vagy vízrendszerek téliesítése, fagytalanítása is a feladatrendelkeznie kell a megfelelő eszközökkel és szaktudással. 

vizszerelo-mester

De a vízszerelő mester feladatkörébe tartozik a  (tovább…)

Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

A fűtésrendszer megfelelő karbantartása az alapja annak, hogy hosszú távon, hatékonyan, a legkedvezőbb költséggel szolgáljon minket.

A távfűtéses, vagy egyedi fűtéses rendszer leggyakoribb hibája a „levegősödés”. Ennek oka, hogy a csövekben illetve a radiátorban levegő keletkezik, mivel valahol – ha csekély mértékben is – de szivárog a víz a rendszerből.

futesszereles-radiator-legtelenites

Ha hideg a radiátor felülete valahol, ha nem melegszik egységesen a felülete, vagy kattogó, bugyogó hangot ad, valószínűleg (tovább…)

Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

Kazán gyűjtőszó alatt emlegetjük mi egyszerű halandók szinte az összes a fűtési rendszer típust, mely meleg vízzel is ellát minket, – holott az épületgépészeti berendezés a szakszerű és pontos megfogalmazás.

Központi fűtés szerelés, radiátor csere

Célunk, hogy a felszerelt fűtési rendszer eleget tegyen az épület hő- és (esetleg hűtési), melegvíz-szolgáltatási energiaszükségletének. Ez abban az esetben jön létre, ha

(tovább…)

Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

A jó fűtésrendszer titka nem az, hogy az összes létező készüléket beépítjük, hanem hogy a különböző fűtési módok általi energia mennyiségek támogassák, erősítsék egymást.

Ez jelentős tervezést igényel, hogy megtalálhassuk az igényeink szerinti optimális összeállítást.

futesszerelo_budapest

Hőszivattyú, vízteres kandalló, szilárd tüzelésű berendezés, vegyes tüzelésű kazán, – mindegyik olyan lehetőség, amelyeket (tovább…)

Publikálva: Szerző: Kategória: Blog Címke: .

A fűtésszerelés megelőzésére a rendszert mindenképpen ajánlott évente egyszer szakemberrel ellenőriztetni, karbantartatni. A távfűtéses, vagy egyedi fűtéses rendszer leggyakoribb hibája a „levegősödés”.

Ennek oka, hogy a csövekben illetve a radiátorban levegő keletkezik, mivel valahol –ha csekély mértékben is- de szivárog a víz a rendszerből. (tovább…)